Γιατί όμως Win Brokers;

Γιατί εμείς δουλεύουμε σκληρά για να μπορείς να ασχολείσαι ανέμελα με αυτά που πραγματικά έχουν σημασία

Οι Αξίες μας

ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ - ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ
Μέλημά μας είναι η επίτευξη συμφωνιών με τους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς οργανισμούς οι οποίοι θα είναι τα θεμέλια για την σταθερότητα του επιχειρηματικού μας πλάνου και θα προσδώσουν αξιοπιστία στη σχέση μας με τους συνεργάτες αλλά και τους συμπολίτες μας που θα εμπιστευθούν για την προάσπιση των αναγκών τους.
ΑΦΟΣΙΩΣΗ
Στοχεύουμε σε σχέσεις αφοσίωσης με τους συνεργάτες αλλά και τους πελάτες μας και όχι σε ευκαιριακές πωλήσεις ασφαλιστικών προϊόντων.
ΣΕΒΑΣΜΟΣ
Σεβόμαστε σε κάθε μας κίνηση τις πραγματικές ανάγκες των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται έχοντας πλήρη επίγνωση των κοινωνικών συνθηκών που επικρατούν. 
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Πιστεύουμε όσο τίποτα άλλο στην διαρκή εκπαίδευση των ανθρώπων μας και στη συνεχή κατάρτισή τους.
ΠΙΣΤΗ
Δε χάνουμε ποτέ την πίστη μας και όλες μας οι κινήσεις έχουν να κάνουν με το πως μπορούμε να βοηθήσουμε στην αναβάθμιση του κλάδου.
εταιρική-κουλτούρα-win-brokers

Η Κουλτούρα μας

Η κουλτούρα μας βασίζεται στη λέξη human και είναι ξεκάθαρα ανθρωπιστική. Στην WIN BROKERS βλέπουμε το επάγγελμα μας σαν λειτούργημα. Σκοπός μας είναι η προστασία των συμπολιτών μας μέσω της συμβουλευτικής, απαλλαγμένη από κάθε ιδιοτελή σκέψη. Στοχεύουμε στην αναβάθμιση των ανθρώπινων σχέσεων με τους συνεργάτες και τους πελάτες μας και σε αυτό οδηγός μας είναι η αγάπη μας για τον ασφαλιστικό κλάδο.
winbrokers_όραμα_εταιρίας

Το Όραμα μας

Το Όραμά μας είναι η δημιουργία μιας boutique χρηματοπιστωτικών και ασφαλιστικών συμβούλων οι οποίοι θα υπηρετούν πιστά τις αρχές από τις οποίες γεννήθηκε η WIN BROKERS. Ανθρώπους – Συνεργάτες η οποίοι θα έχουν αγάπη για το λειτούργημα – επάγγελμά μας. Θα έχουν πάθος και πάνω από όλα θα είναι υπερήφανοι για τον χώρο στον οποίο εργάζονται αλλά και για αυτό που πρεσβεύουν. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια εργασιακή στέγη κάτω από την οποία θα υπάρχουν άνθρωποι με κοινή φιλοσοφία και κουλτούρα με μοναδικό σκοπό την προστασία των συμπολιτών μας από φυσικούς ιατρικούς κοινωνικούς και οικονομικούς κινδύνους.
Εταιρικοί στόχοι - Winbrokers

Οι Στόχοι μας

  • Αναβάθμιση του κλάδου
  • Αναβάθμιση του συμβολαίου στην κοινωνία
Ο πρώτος στόχος μας είναι να βάλουμε όσο το δυνατόν περισσότερα λιθαράκια ώστε ο ίδιος ασφαλιστικός κλάδος να κάνει βήματα μπροστά να διαφοροποιηθεί προς το καλύτερο και να αποτινάξει παθογένειες του παρελθόντος. Η αναβάθμιση της διαμεσολάβησης αλλά και του κλάδου μας εν γένει μπορεί να φανεί εξαιρετικά χρήσιμη στην κοινωνία μας εν μέσω καταιγιστικών αλλαγών στην Ελληνική κοινωνία και των νέων κινδύνων που δημιουργούνται. Ο δεύτερος στόχος μας είναι να πάρει η διαμεσολάβηση και ο ασφαλιστικός – επενδυτικός σύμβουλος τη θέση που του αρμόζει στην κοινωνία αλλά και στην κοινή γνώμη. Τακτικές του παρελθόντος το χαλαρό θεσμικό και νομικό πλαίσιο καθώς και η διακοπή λειτουργίας πολλών εταιρειών κλυδώνισαν τον κλάδο και την φήμη του. Η WIN BROKERS με τη φρεσκάδα των ανθρώπων της και τις νέες ιδέες τους ευελπιστεί πως θα δημιουργήσει ένα νέο ρεύμα επαγγελματιών, ικανό να πετύχει τον στόχο μας.  
winbrokers_φιλοσοφία_επιχείρησης

Η Φιλοσοφία μας

Η φιλοσοφία μας είναι βασισμένη πάνω στην έννοια της μελέτης αναγκών των ανθρώπων ή των νομικών προσώπων. Οι συνεργάτες μας γαλουχούνται με τη νοοτροπία της διερεύνησης των πραγματικών κινδύνων των συμπολιτών μας , δίνοντας προτεραιότητα στις ανάγκες τους. Κάθε άνθρωπος της WIN BROKERS είναι μυημένος στη λογική προστασίας του εισοδήματος της περιουσίας καθώς και των μελλοντικών σας σχεδίων ενώ ταυτόχρονα απέχει πολύ από τις λογικές της ψυχρής πώλησης για το κέρδος.