Ασφάλεια Drone

Είναι ζωτικό να σε βοηθάμε να συνεχίζεις να πετάς ψηλά άφοβα

Πανω απο
35

Συμβόλαια

Πανω απο
10

Ανανεώσεις Συμβολαίων για Drones

Πανω απο
30

Ιδιώτες & Επαγγελματίες

Είμαστε δίπλα σου όταν πετάς ψηλά

Τα drones είναι ένα ακόμη τεχνολογικό επίτευγμα το οποίο μπαίνει μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερο στη ζωή μας. Η χρήση του ξεκίνησε ως ψυχαγωγική, αλλά πλέον χρησιμοποιείται και επαγγελματικά ευρέως. Απευθυνθείτε στους συνεργάτες μας για να σας ενημερώσουν για το πρόγραμμα που πιθανόν σας ενδιαφέρει. 

Ασφάλεια

Τα προγράμματα αυτά σίγουρα περιλαμβάνουν την αστική ευθύνη για σωματικές και υλικές ζημιές από κει και πέρα, όμως μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ακόμα πιο ισχυρό συμβόλαιο που θα μπορεί να περιλαμβάνει καλύψεις όπως:

 

Αντικατάσταση ή επισκευή

Απώλεια

Κάλυψη φορτίου

Κάλυψη επίγειου συστήματος πλοήγησης

Drone

Προγράμματα

Πέραν του φάσματος της διασκέδασης ή και της εξυπηρέτησης η χρήση του drone μπορεί να αποβεί επικίνδυνη γι’ αυτό και πλέον η ασφάλιση της αστικής τους ευθύνης είναι υποχρεωτική από την 1/06/2016 μετά από απόφαση του Διοικητή για τον κανονισμό πτήσεων συστημάτων μη επανδρωμένων αεροσκαφών-ΣΜΗΕΑ.

Μέσω της πολυετούς εμπειρίας που έχουμε αναπτύξει, έχουμε δημιουργήσει εξειδικευμένα και προσωποποιημένα προγράμματα ατομικής, αλλά και εταιρικής ασφάλισης, έτσι ώστε να σας προσφέρουμε αυτό που πραγματικά έχετε ανάγκη. Έτσι η WinBrokers σας καλύπτει σε κάθε πτυχή της πορείας της ζωής σας.