Ασφάλεια Αυτοκινήτου

Είναι ζωτικό να σε βοηθάμε όταν οδηγάς.

Πανω απο
7000

Συμβόλαια

Πανω απο
6850

Ανανεώσεις Συμβολαίου Γενικών Ατυχημάτων

Πανω απο
4730

Ιδιώτες

Είμαστε δίπλα σου όταν είσαι καθοδόν

Στην Winbrokers, έχοντας πλήρη συναίσθηση των κινδύνων που διατρέχουν όλοι οι ασφαλιζόμενοι που κυκλοφορούν στους Ελληνικούς δρόμους, έχουμε συνάψει συνεργασίες με τους κορυφαίους ασφαλιστικούς ομίλους της Ελληνικής αγοράς.

Γι’ αυτό λοιπόν πέραν της υποχρεωτικής ασφάλισης αστικής ευθύνης του οχήματός σας η οποία έχει περιέλθει από την 1/1/2017 στο ποσό 1.220.000€, μπορείτε να προσθέσετε καλύψεις όπως:

Ασφάλεια

Τα προγράμματα αυτά καλύπτουν :

Πυρκαγιά

Ολική, μερική κλοπή

Θραύση κρυστάλλων

Τρομοκρατικές ενέργειες

Οδική βοήθεια

Φυσικά φαινόμενα

Νομική Προστασία

Υλικές ζημιές από ανασφάλιστο

Ίδιες ζημιές

Αυτοκινήτου

Προγράμματα

Όλα τα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου, είναι τροποποιημένα από τις συμβουλευτικές μας τεχνικές, βάσει των πραγματικών αναγκών σας που μας έχετε πει. Έτσι τα πακέτα που σας προσφέρουμε έχουν επηρεαστεί από διάφορους παράγοντες, όπως η αξία του οχήματος σας, τα χιλιόμετρα που κάνετε καθημερινά, η περιοχή στην οποία μένετε κ.ά.

Μέσω της πολυετούς εμπειρίας που έχουμε αναπτύξει, έχουμε δημιουργήσει εξειδικευμένα και προσωποποιημένα προγράμματα ατομικής, αλλά και εταιρικής ασφάλισης, έτσι ώστε να σας προσφέρουμε αυτό που πραγματικά έχετε ανάγκη. Έτσι η WinBrokers σας καλύπτει σε κάθε πτυχή της ζωής σας.