Ομαδικές Ασφαλίσεις

Είναι ζωτικό να προστατεύουμε όλα τα μέλη της επιχείρησής σας.

Πανω απο
1015

Συμβόλαια

Πανω απο
985

Ανανεώσεις Συμβολαίου Αγροτικών Ασφαλίσεων

Πανω απο
1000

Εργαζόμενοι

Είμαστε δίπλα σου για να σε βοηθήσουμε στη μαζική διαχείριση του προσωπικού

Οι συνεχόμενες αλλαγές στο πολιτικό πλαίσιο στη δομή του ασφαλιστικού συστήματος αλλά και στο κλάδο υγείας της χώρας μας, δημιούργησαν ανάγκες για εναλλακτικούς τρόπους ασφάλισης πέραν των ατομικών συμβολαίων που σε πολλές περιπτώσεις μοιάζουν δυσβάσταχτοι για το ελληνικό νοικοκυριό.

Για το λόγο αυτό έχουν έρθει στο προσκήνιο λύσεις ομαδικών συμβολαίων είτε υγείας είτε συνταξιοδότησης για τους εργαζόμενους από τις εργοδότριες εταιρίες.

Ομαδικές

Είναι ξεκάθαρο λοιπόν πως πέραν της εξόφθαλμης προσφοράς στους εργαζομένους σας επιτυγχάνονται κι άλλοι πιθανοί στόχοι μέσω αυτών των προγραμμάτων όπως:

Αίσθημα ικανοποίησης εργαζομένων

Αύξηση της παραγωγικότητας των εργαζομένων

Σταθεροποίηση εργατικού προσωπικού (LOYALTY)

Φορολογικές ελαφρύνσεις για την εταιρία

Ασφαλίσεις

Προγράμματα

Δείτε και εσείς μαζί με τους συμβούλους μας, τα προγράμματα που μπορούμε να σας παρέχουμε με συνεργασίες εταιριών κολοσσών στους κλάδους αυτούς και τα οποία συμβαδίζουν με τα θέλω της εταιρίας σας.

Μέσω της πολυετούς εμπειρίας που έχουμε αναπτύξει, έχουμε δημιουργήσει εξειδικευμένα και προσωποποιημένα προγράμματα ατομικής, αλλά και εταιρικής ασφάλισης, έτσι ώστε να σας προσφέρουμε αυτό που πραγματικά έχετε ανάγκη. Έτσι η WinBrokers σας καλύπτει σε κάθε πτυχή της πορείας της ζωής σας.