Ασφάλεια Μεταφορών

Είναι σημαντικό να σε βοηθάμε στις μεταφορές σου.

Πανω απο
260

Συμβόλαια

Πανω απο
200

Ανανεώσεις Συμβολαίων Μεταφορών

Πανω απο
170

Επιχειρήσεις

Είμαστε δίπλα σου, με οποιοδήποτε μεταφορικό μέσο

Θέλοντας να εξασφαλίσουμε εμπορεύματα και προϊόντα που μεταφέρονται εντός Ελλάδος αλλά και που εισάγονται και εξάγονται από αυτήν. Η Winbroker και οι συνεργάτες της είναι σε θέση να σας συμβουλεύσουν, για το κατάλληλο για την επιχείρηση και τη μεταφορά, ασφαλιστικό πρόγραμμα.

Η συνεργασία μας με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρίες που εξειδικεύονται στον κλάδο αυτόν παρέχουν τρία ασφαλιστικά προγράμματα, ασφάλισης μεταφορών καθώς είναι εναρμονισμένα πλήρως με τις διεθνείς ρήτρες A, B, C με την Α να είναι η πλέον ολοκληρωμένη.

Ασφάλεια

Οι κατηγορίες που σας καλύπτουμε είναι ενδεικτικά οι παρακάτω:

Κάλυψη ρήτρα Α : είναι η κάλυψη κατά παντός κινδύνου (με εξαιρέσεις γεγονότα και πράξεις που πάγια εξαιρούνται και αναφέρονται όπως ο δόλος).

Κάλυψη ρήτρας B, C : και στις δύο περιπτώσεις επιλογής, το εμπόρευμα σας θα καλυφθεί για συγκεκριμένους κινδύνους, οι οποίοι οριοθετούνται από το μέσο μεταφοράς το οποίο έχετε επιλέξει.

Για χερσαίες μεταφορές καλύπτονται κίνδυνοι όπως πρόσκρουση, σύγκρουση, ανατροπή ή και εκτροπή από οδόστρωμα ή ράγες, πυρκαγιά κ.α.

Για θαλάσσιες μεταφορές θα συναντήσετε καλύψεις όπως: πυρκαγιά, βύθιση, γενική αβαρία, προσάραξη κ.α.

Μεταφορών

Προγράμματα

Σ΄αυτά τα προγράμματα θα δείτε καλύψεις οι οποίες εναλλάσσονται με βάση το μέσo μεταφοράς και τη ρήτρα κάλυψης που επιθυμείτε να σας καλύψει.

Μέσω της πολυετούς εμπειρίας που έχουμε αναπτύξει, έχουμε δημιουργήσει εξειδικευμένα και προσωποποιημένα προγράμματα ατομικής, αλλά και εταιρικής ασφάλισης, έτσι ώστε να σας προσφέρουμε αυτό που πραγματικά έχετε ανάγκη. Έτσι η WinBrokers σας καλύπτει σε κάθε πτυχή της πορείας της ζωής σας.